تمامی اطلاعات کلی بیزینس پلن با تاپ توجیهی توضیح داده شده

تمامی اطلاعات کلی بیزینس پلن با تاپ توجیهی توضیح داده شده

تمامی اطلاعات کلی بیزینس پلن با تاپ توجیهی توضیح داده شده

Blog Article

برای مثال، با تحقیق در مورد طرح های توجیهی و شناسایی اینکه دیگران چگونه برنامه های خود را با موفقیت اجرا کردند، خود را با فرآیند طرح توجیهی آشنا کنید.

احتمالا شما تنها کسی نیستید که می خواهید آن مشکل خاص را حل کنید. حتماً رقابت مستقیم و غیرمستقیم خود را تجزیه و تحلیل کنید تا بدانید در مقابل چه ایستاده اید.

در سیستم مالی باید برنامهتان برای مدیریت گردش مالی را بهطور مختصر بنویسید. این کار به عهده مدیر مالی سازمان است؛ اما اگر شما مدیر مالی ندارید، باید خودتان بهعنوان مدیر سازمان این کار را انجام دهید.

هر کسب و کاری، هرچقدر کوچک به ساختاری نیاز دارد؛ یعنی ساختاری که نقشهای افراد در آن مشخص باشد. قوانینی هم برای جلوگیری از دوبارهکاری و موازیکاری و تداخلات احتمالی وضع میشود تا همه کارکنان با رعایت آنها بتوانند در آرامش نقش خود را ایفا کنند.

نوشتن بیزنس پلن یکی مهمتر ازین کارها در هر کسبوکاری است. اگر شما هم به دنبال تدوین یک طرح تجاری خاص هستید باید ۱۰ گام را طی کنید.

برآوردهای غیرواقعی بر اساس اعداد غیرواقعی یک دروغ و کلاهبرداری است. این یکی از رایج ترین اشتباهات طرح توجیهی است. وام دهندگان و سرمایه گذاران انتظار دارند که تصویری واقع بینانه از اینکه کسب و کار شما در حال حاضر کجاست و به کجا امیدوار است نشان داده شود، بنابراین اگر طرح توجیهی بیش از حد خوش بینانه و بدون توضیح پیش بینی ها باشد، زنگ های هشدار را به صدا در می آورد و باعث رد شدن طرح توجیهی می شود.

پلن کسب و کار از مولفه ها یا عناصری کلیدی تشکیل شده است که درواقع چارچوب یا ارکان اصلی بیزینس پلن شما هستند.

اهداف تجاری راه روشنی برای شما و دیگرانی که قرار است با شما همکاری کنند، ترسیم میکند. خوبی داشتن هدف مشخص این است که میتوانید روی آن تمرکز کنید.

نسبت نقدینگی شما به توانایی بازپرداخت بدهیها چقدر است

نوشتن پلن کاری در ۷ مرحله ۱. ابتدا خلاصهای از فعالیت کنونیتان را بنویسید و محصول و خدمتتان را خیلی ساده معرفی کنید و در ادامه داستانی کوتاه از نحوه شکلگیری شرکت بگویید.

چگونه می خواهید برای توسعه تجارت و تا چه میزان برنامه ریزی کنید؟ به عنوان مثال ، آیا شما کارمندانی استخدام می کنید ، شعبه هایی را باز می کنید ؟

درباره اساسنامه شرکت و آنچه برای راه اندازی یک کسب و کار باید بدانید بیشتر بیاموزید.

یکطرح توجیهی "چه کسی" و "چه" کسب و کار را پوشش می دهد. برنامه استراتژیک اهداف بلندمدت را به ما بیشتر بدانید می دهد و توضیح می دهد که چگونه کسب و کار به آنجا می رسد و یک دید بلند مدت ارائه می دهد.

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page